"Ce mai faci tu, cel mai iubit dintre pământeni?"

Shattered

Shattered_2_by_TheCharmingRascalÎmi simt inima sfâşâiată, şi sfărmată în mii şi mii de bucăţele care se găsesc în toate colţuriile camerei. Mă simt prea pierdută ca să le mai adun. Nu mai am puterea de a le pune laolaltă, nu mai am acel „lipici” miraculos care mă facea mereu să mă simt în al 9-lea cer.

Probabil că nu are timp de mine, căci l-am sunat cu gândul de a mă confesa…dar ne-am certat. Mă mir uneori cum poate fii atât de insensibil..dar ştiu că în spatele acelei măşti de porţelan pe care o afişează, se află o inimă frântă şi un suflet rănit, un suflet infantil, care încearcă să supravieţuiască în această lume. Am încercat să-i repar inima, doar că este un puzzle mult prea complex pentru logica mea, şi imposibil de rezolvat. Probabil că nu mai ştiu ecuaţiile corespunzătoare … sau probabil că nu mai sunt eu cea care-l poate rezolva. Şi mă doare. Mă doare că nu mai pot fii oaza lui de linişte, ma doare când îl văd atât de rece şi de indiferent cu mine. Îl atac cu diferite prostioare, doar ca el parca ar avea un sistem de apărare, căci prostiile pe care i le arunc, ricoşează şi se întorc de trei ori mai dureroase. Mă doare prea tare…mă doare faptul că-l iubesc şi nu vede…sau nu vrea să vadă. Mă doare că nu ştie cât am plâns pentru el nopţi în şir, şi de câte ori am vrut să-mi pun capăt zilelor. Sunt egoistă, nu mă gândesc la el…dar vreau să fie alături de mine aşa cum a promis. Nu-mi plac cei care mint…îmi plac cei care se ţin de cuvânt. Îmi lipseşte aşa cum trandafirului îi lipseşte ploaia binecuvântată şi razele de soare. Îmi lipeşte … mai presus de aceste cuvinte…aş vrea să vadă ce am scris aici, ca să ştie ce simt. Dar îmi e mult prea teamă să-i arăt…prea mă macin cu diferite gânduri, care mă duc la nebunie…nu vreau să mor de inimă albastră. E prea de tot. Eh…ce pot face? Pot trage aer în piept şi să încerc să rezolv acel puzzle atât de meticulos, important şi fragil. Oare voi reuşi?

7 responses

 1. Un nimeni important

  Foarte frumos.

  septembrie 12, 2009 la 21:11

  • Hanny-Bunny

   Danke ^-^

   septembrie 12, 2009 la 23:55

 2. teatimeandsmokes

  fara sa te jignesc in vreun fel (sper sa nu te superi): he knows!, the damn fuck! (gata…am zis-o!) be strong! sunt sigura ca poti! trebuie sa te ridici, sa te scuturi, sa scuipi in laturi sangele ce ti se prelinge de pe buze, sa zambesti sadic si sa try again! i’m sure you can do it! 😀

  septembrie 13, 2009 la 23:25

  • Hanny-Bunny

   Ow, nu m-ai jignit >:D< si da, ai dreptate 🙂 . Si … multuuuumeeeesc ;;) :*

   septembrie 14, 2009 la 16:29

 3. teatimeandsmokes

  in orice caz…ai scris tare fain!

  septembrie 13, 2009 la 23:25

 4. E minunat scris, asa cum ti-am zis si inainte. Ador felul tau personal de a scrie. Si ce e mai important este faptul ca ai avut curajul necesar pentru a scrie toate astea.

  P.S.: Sunt la scoala, nu m-am mai logat pe blogul meu. :))

  septembrie 15, 2009 la 12:14

  • Hanny-Bunny

   Aw, thankies >:D< :*

   septembrie 15, 2009 la 15:56

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s